Η πιο όμορφη σημαία ,η Ελληνική!!!! - Χειροποιήματα ..JustArt by DinaD...!!!

Χειροποιήματα ..JustArt by DinaD...!!!

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ Ή ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ,ΜΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ..!!! ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΕ ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΚΟΣ ,ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ . ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΕ ΠΕΤΡΕΣ ,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ,ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΣΗΣ

Κάνε με φίλη στο Facebook

Breaking

Home Top Ad

ART DINAD

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Η πιο όμορφη σημαία ,η Ελληνική!!!!

Καλημέρα καλημέρα ,με την καλύτερη διάθεση όπως κάθε πρωι σας στέλνω τις καλημέρες μου,αλλά σήμερα με ακόμα περισσοτερη διάθεση λόγω λιακάδας στο λεκανοπέδιο Αττικής αλλα και εν όψη τριημέρου ,ομομαστικών γιορτών αγαπημένων ανθρώπων αλλα  και εν όψη της Εθνικής μας γιορτης της 28ης Οκτωβρίου που όλοι οι Ελληνες τολμάμε να  γιορτάζουμε ακόμα με δόξα και Τιμη!!!!!!
Ως λάτρης λοιπόν της Ελληνικής σημαίας  , σκέφτηκα να μαζέψω σε μια δημοσίεση την δουλειά που κατά καιρούς εχω κάνει με σχέδιο την Ελληνική σημαία  σε μπλουζακια παιδικά και όχι μόμο!!! Ελπίζω μέσα από αυτήν την δημοσίευσή μου να ζηλεψετε και να κρεμάσετε κι εσείς εστω ένα σημαιακι μικρούλι στο μπαλκόνι ,στην αυλή σας .στο χώρο που βρίσκεστε τέλος πάντων!!!! παντως εγώ για να σας πώ και την αλήθεια μου βλεποντας να κυματίζει η σημαία ,οχι να το παινευτώ , σκέφτομαι οτι πιο όμορφη και πιο ελπιδοφόρο σημαία δεν εχω ξαναδεί ,κι ας με πείτε γραφικη.. :) ...

Και για να μην ξεχνιόμαστε , να ευχηθώ σε όλους του Ελληνες "χρόνια πολλα ,καλά ,με υπομονή και δύναμη να ξανακερδίσουμε τα όνειρα μας ,τα ιδανικά μας και τα δικαώματα στην ελευθερία μας πισω σύντομα!!!! και στους απανταχού Ελληνες να γυρίσουν, αν το επιθυμουν, σύντομα στα πατρια εδάφη ...!!!!!!
Ελληνικη σημαια ζωγραφισμενη στο χέρι  σε tshirt

Ελληνικη σημαια ζωγραφισμενη στο χέρι  σε tshirt 

Ελληνικη σημαια ζωγραφισμενη στο χέρι  σε tshirt 

Ελληνικη σημαια ζωγραφισμενη στο χέρι  σε tshirt

Ελληνικη σημαια ζωγραφισμενη στο χέρι  σε tshirt 

Ελληνικη σημαια ζωγραφισμενη στο χέρι  σε tshirt  διαφημιστικο του Συλλόγου γιια την αναδειξη του αρχαίου θεάτρου Αχαρνών  "ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΝ"
Ελληνικη σημαια ζωγραφισμενη στο χέρι  σε tshirt , για έναν οχτάχρονο Ελληνα Ολυμπιακο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες