ΑΡΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ...!!!! - Χειροποιήματα ..JustArt by DinaD...!!!

Χειροποιήματα ..JustArt by DinaD...!!!

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ Ή ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ,ΜΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ..!!! ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΕ ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΚΟΣ ,ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ . ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΕ ΠΕΤΡΕΣ ,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ,ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΣΗΣ

Κάνε με φίλη στο Facebook

Breaking

Home Top Ad

ART DINAD

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΑΡΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ...!!!!

Καλησπέρα καλησπέρα!!!
Ζυγώνει ο καιρός για τα Χριστούγεννα και όλοι λίγο έως πολύ θα χρειαστει να βρούμε δωράκια για τους αγαπημένους μας ανθρώπους,φίλους ,συγγενείς ...
Έτσι όλοι μας ψάχνουμε δωράκια ,μικρά συνηθως , οικονομικά αλλα και μοναδικα  τωρα  πια  που περνάμε δυσκολιες με τα οικονομικά μας!
Σε αυτό λοιπον θα θέλαμε να βοηθήσουμε κι εμείς ,ως Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Συλλογος Ιλιου "Ο Μέρμυγας"  ,διοργανώνοντας ενα Χριστουγεννιάτικο Bazaar  ,για να ενισχυσουμε το ταμειο του Συλλόγου μας αλλα και για να μπορέσουν οι  γνωστοί και φίλοι να κανετε  τις Χριστυγεννιάτικες αγορες σας  οικονομικα και κυριως ποιοτικά ,καθως στο Bazaar μας θα βρείτε χειροποίητες κατασκευες από μέλη του Συλλόγου μας!!!

 Σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο και την Κυριακή 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Συλλόγου "Ο Μέρμυγκας" στην οδό Αώου 60 στο Ιλιον!

Ως DinaD που συνηθιζω να ζωγραφίζω σε οποιαδήποτε επιφάνεια θα προσφέρω τις ικανοτητες μου ,ζωγραφίζοντας βαζάκια για παραδοσιακά σπιτικά γλυκά του κουταλιου τα οποία εχου ετοιμάσει με πολύ αγάπη και μεράκι οι Κυρίες του συλλόγου για να σας εχουμε προς πώληση στους παγκους του Συλλόγου. 


Επίσης θα έχω κι εγώ εναν πάγκο με τις δικές μου δημιουργίες ,κυρίως μπλουζάκια ζωγραφισμένα με τα χεράκια μου ,κούπες ζωγραφισμένες στο χέρι ,είδη προικός, και πολλά πολλά ακόμα δωράκια! 


και 
και













































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες